Nasri: ik blijf in Manchester

De geruchten gingen al een tijdje dat de Franse middenvelder Samir Nasri een transfer zou maken naar Paris Saint-Germain, maar zelf ontkent hij deze geruchten. “Volgend jaar blijf ik in Manchester. PSG is slechts een gerucht. Niemand heeft contact met me opgenomen.” aldus Nasri in het Franse Telefoot. De 25-jarige Nasri heeft nog een contract tot 2015 bij Man City.

Het gerucht over een transfer naar PSG kwam in de wereld nadat de Leonardo, technisch directeur van PSG, kenbaar had gemaakt dat hij meer Franse spelers wilde contracteren, waarbij hij Nasri als voorbeeld noemde. Leonardo en Nasri kennen elkaar nog goed van hun tijd bij Inter Milan, maar desondanks geeft Nasri aan dat de opmerking van Leonardo onzin is.

Het lukt Nasri dit seizoen moeilijk om op een constant hoog niveau te spelen, en heeft afgelopen seizoen dan maar twee keer gescoord. In de wedstrijd tegen Newcastle United afgelopen maart, werd Nasri nog gekroond tot ‘Man of the Match’, maar toenmalig coach Mancini zei na afloop van de wedstrijd dat hij Nasri wel wilde stompen vanwege zijn inconsistente vorm.