Voorbeschouwing: City voor de drie punten tegen CSKA

Het seizoen van Manchester City begint er wat rooskleuriger uit te zien. De ploeg won zondag met liefst 7-0 van Norwich City en daarmee lijken de fans van The Citizens weer een stuk beter getrakteerd te worden op mooi voetbal. Dinsdag staat er in de Champions League wederom een wedstrijd in het Etihad Stadium op het programma; CSKA Moskou komt naar Manchester voor een wedstrijd in de Champions League.

Heel erg spannend lijkt het niet in Groep D. Bayern München won alle drie de wedstrijden en City verloor alleen van Bayern. Indien de ploeg van Pellegrini nu ook weet te winnen, slaan ze een gat van (minimaal) zes punten tegenover haar concurrenten uit de groep, CSKA Moskou en Viktoria Plzen.

De voorgaande wedstrijd verliep uitstekend voor City. De ploeg ging destijds op bezoek bij CSKA en won daar met 2-1 dankzij twee doelpunten van Sergio Agüero. Op een slecht veld en onder slechte weersomstandigheden werd er dus een prima resultaat neergezet en dat deed het moraal van de selectie goed. Immers, in de twee competitiewedstrijden na dit duel werd er prima voetbal op de grasmat neergezet.

De zevenklapper tegen Norwich, dat het dit seizoen niet onverdienstelijk doet, moet de burger veel moed gegeven hebben en zo denkt bookmaker Unibet er ook weer over. Met een inzet op Manchester City krijg je ‘slechts’ 1.20 keer je inzet, waar een spectaculaire stunt van CSKA Moskou in het Etihad Stadium zou worden beloond met een vermenigvuldiging van 15 keer je inzet. Voor een gelijkspel is een notering van 6.00 vastgesteld.

Natuurlijk kun je ook inzetten op de ruststand, het totaal aantal doelpunten, de doelpuntenmakers en nog meer. Bekijk de noteringen hiervan zelf even rustig op de website van de bookmaker en je zult wellicht een ingeving hebben.

City kan een zeer belangrijke slag slaan in de Champions League, waarin het dus eindelijk lijkt te gaan overwinteren. Zoals bekend is captain Vincent Kompany er nog steeds niet bij en ook Jovetic mist de wedstrijd. De groepsfase van het Miljoenenbal gaat de slotfase in; gaat City wederom winnen van CSKA?