Redactie

ManchesterCity.nl is een volledig onafhankelijk nieuwssite met het laatste nieuws over Manchester City FC, de Premier League en de FA Cup. Alle nieuws artikelen worden exclusief geschreven door een redactie en freelancers. Contact opnemen met de redactie kan via het contact formulier.

Op alle teksten, fotos en overig materiaal zit copyright, en mogen dus niet zonder toestemming worden overgenomen. Lees de speciale pagina over copyright als je daar meer over wilt weten.

ManchesterCity.nl wordt gemaakt door een groep journalisten die het Engelse voetbal op de voet volgen. De vaste redactie bestaat uit:

FritsFrits Frimel heeft zijn roots dan wel in Amerika, maar toch ziet hij liever Engels voetbal dan American Football. Frits heeft vroeger gewerkt als hoofdredacteur bij een lokaal weekblad, en is daarom door de andere redactieleden ook tot hoofdredacteur van ManchesterCity.nl gebombardeerd.
Willem de JongWillem de Jong volgt alle wedstrijden van the Blues op de voet, en is verantwoordelijk voor alle voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden. Soms volgt hij de wedstrijden vanuit het stadion, maar helaas vaker voor de televisie.
John VosJohn Vos woonde tijdens zijn tiener jaren in Manchester, en nu schrijft hij voor ManchesterCity.nl over zijn clubje. John volgt de laatste roddels de voet, dus schrijft hij voor ManchesterCity.nl vaak over transfers en achterklap.

Naast de vaste redactie werken er ook freelancers voor ManchesterCity.nl, lijkt het jou ook leuk om als freelancer nieuws artikelen te schrijven over Man City? Neem dan contact op met de redactie.

ManchesterCity.nl werkt volkomen onafhankelijk en wordt niet aangestuurd door MCFC. ManchesterCity.nl heeft dan ook geen zakelijk banden met de voetbalclub “Manchester City FC Ltd”.