City wint ook tweede VS oefenwedstrijd tegen Chelsea

Manchester City heeft ook de tweede oefenwedstrijd tegen Chelsea gewonnen. Waar het in de eerste oefenwedstrijd al een doelpuntenfestijn werd — er werden in totaal 7 doelpunten gescoord — werd dit aantal in het Yankee stadion in New York zelfs verbeterd: Er werden maar liefst 8 doelpunten gescoord.

City kwam al na 2 minuten spelen op voorsprong door een goal van Barry. Nasri maakte daar in de 26ste minuut 2-0 van. Chelsea leek nog terug te komen, toen Ramires in de 46ste minuut voor de 2-1 tekende. Milner zorgde er in de 55ste minuut voor dat City uitliep naar 3-1.

Daarna leek het nog dat Chelsea terug zou komen, toen Ramires in de 69ste minuut de 3-2 scoorde. Nasri was goed op dreef en scoorde nogmaals in de 73ste minuut. Ondanks dat het toen 4-2 stond bleef Chelsea vechten en maakte Mata nog in de 81ste minuut een goal. Uiteindelijk scoorde Dzeko in de 85ste minuut het laatste goal van de wedstrijd, waardoor de eindstand op 5-3 uit kwam.

Al met al kan gezegd worden dat City en Chelsea goede promotie hebben gemaakt in Amerika, door twee aantrekkelijke en doelpunt rijke oefenwedstrijden te spelen.

Hieronder kan je via Youtube de hoogte punten van de wedstrijd Manchester City – Chelsea bekijken: